SAN'IN × SANYO

An efficient tour of 5 prefectures with one night in each prefecture in Chugoku Region.

There are special experiences such as Iwami Kagura (Night Kagura)!

地図:山陰、山陽

You can check the details of the course with the itinerary creation app "Trip Packer".
You can also download the course in the app and reorganize it yourself.

  • pass icon "Discover Another Japan Pass" available
  • train icon "JR-west rail pass" available
DAY1

About 12:50

  • Shin-Osaka Station
  • Okayama Station(About 70 minutes)

Okayama Korakuen

About 15:30

  • Okayama Station
  • Kurashiki Station(About 20 minutes)

Ohara Museum of Art

Enjoy the main sightseeing spots of Okayama Prefecture such as Okayama Castle and Korakuen, and Kurashiki Bikan Street where you can enjoy the white-walled cityscape with beautiful historical romance and art!

DAY2

About 8:00

  • Kurashiki Station
  • Okayama Station(About 30 minutes)

About 8:30

  • Okayama Station
  • Hiroshima Station(About 50 minutes)

About 9:20

  • Hiroshima Station
  • Miyajimaguchi Station(About 40 minutes)

About 10:10

  • Miyajimaguchi Port
    (JR-West Miyajima Ferry)
  • Miyajima Port (About 10 minutes)

Miyajima Misen Daisho-in

Itsukushima Shrine

About 14:40

  • Miyajima Port
    (JR-West Miyajima Ferry)
  • Miyajimaguchi Port (About 10 minutes)

About 15:00

  • Miyajimaguchi Station
  • Hiroshima Station(About 30 minutes)

Hiroshima Atomic Bomb Dome

Hiroshima Peace Memorial Park

About 20:10

  • Hatchobori Station
  • Hiroshima Station(About 10 minutes)

See the Itsukushima Shrine where the torii floats in the sea, experience sutra-copying / copying Buddha, and tour the city of Hiroshima.

DAY3

About 8:30

  • Hiroshima Station
  • Shin-Iwakuni Station(About 30 minutes)

Iwakuni International Tourist Hotel

About 12:30

  • Shin-Iwakuni Station
  • Shin-Yamaguchi Station
    (About 50 minutes)

About 13:40

  • Shin-Yamaguchi Station
  • Kamiyamaguti Station
    (About 40 minutes)

Yamaguchi City Saikoutei

National Treasure Rurikoji Temple Five-storied Pagoda

DAY4

About 8:20

  • Kamiyamaguti Station
  • Yudaonsen Station(About 40 minutes)

About 9:00

  • Yudaonsen Station
  • Tsuwano Station(About 60 minutes)

Anno Art Museum

Taikodani Inari Taisha Shrine

Iwami Art Museum  (in Shimane Arts Center「Grand Toit」)

About 16:10

  • Masuda Station
  • Matsue Station(About 80 minutes)
DAY5

Matsue Horikawa Pleasure boat

About 11:00

  • Matsue Station
  • Yasugi Station(About 30 minutes)

Adachi Museum of Art

About 14:30

  • Yasugi Station
  • Yonago Station(About 20 minutes)

About 15:00

  • Yonago Station
  • Sakaiminato Station(About 50 minutes)

Mizuki Shigeru Museum

DAY6

About 8:10

  • Sakaiminato Station
  • Yonago Station(About 50 minutes)

About 9:00

  • Yonago Station
  • Yura Station(About 90 minutes)

Gosho Aoyama Manga Factory

About 13:30

  • Yura Station
  • Tottori Station(About 70 minutes)

Tottori Sand Dunes The Sand Museum

Tottori Sand Dunes

DAY7

About 8:50

  • Tottori Station
  • Osaka Station(About 150 minutes)

About 11:40

  • Osaka Station
  • Shin-Imamiya Station(About 30 minutes)

About 11:50

  • Shin-Imamiya Station
  • JR-Nanba Station(About 10 minutes)

TRAVEL PASS

Convenient travel pass(Recommended to use as a set)